Samen bouwen aan recreatie in Oost-Nederland

Op de recreatiegebieden van Leisurelands zijn veel verschillende ondernemingen actief. Sommige zijn er gevestigd, andere komen en gaan en gebruiken het gebied voor hun recreatieve onderneming. Van waterskibanen, strandpaviljoens en supverhuur tot wellness, outdoorcentra, campings en golfbanen. Samen met de ondernemers proberen wij Oost-Nederland aantrekkelijk te maken voor de toerist en de lokale bezoeker.

Op zoek naar samenwerkingen

Bij Leisurelands zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen op onze recreatiegebieden. Heb je een recreatieonderneming, of ben je van plan er één te beginnen? Dan zijn er wellicht mogelijkheden op één of meerdere van onze recreatiegebieden. Neem contact op door onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

Meld je aan

Activatie

Het is mogelijk (marketing)activaties te organiseren op onze recreatiegebieden. Verschillende partijen zoals SPAR, Red Bull en Husky organiseerden leuke activiteiten om hun merk te promoten. Wil jij activaties organiseren (op één van) onze gebieden? Stuur dan een mail via onderstaande button.

Stuur een mail

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.